Brinkpoortstraat 48

7411 HR Deventer

€ 13.000,- p/m

Bouwjaar 1883
Woonoppervlakte 428 m2
Perceel 488 m2
Aantal kamers 22
Aantal slaapkamers 12

Beschrijving

Ruim vastgoed complex met WOONBESTEMMING met 10 appartementen / zelfstandige studio's ideaal voor zorgpartijen.
Woonhuis, dagbesteding, werkruimte, Zorgboerderij, crisis opvang, jeugdzorg, WLZ, ouderenzorg, en nog veel meer mogelijkheden.
Gelegen in Centrum Deventer.
De mogelijk heden voor het pand zijn heel divers:
Perfecte ligging het pand ligt namelijk in hartje centrum en alle faciliteiten liggen dus binnen handbereik.
Ook is inschrijving mogelijk g.b.a

In karakteristieke pand, op de hoek van de Brinkpoortstraat en de Keizerstraat te Deventer, zijn er royale zelfstandige appartementen gerealiseerd. Het pand bevindt zich op de looproute van het Station Deventer richting De Brink van Deventer en is zeer gunstig gelegen in het historische centrum van Deventer.

In het pand bevindt zich een mooie diversiteit aan aanbod van appartementen. De woonoppervlakte per appartement varieert van 23 m2 tot 59 m2. De appartementen zijn voorzien van alle gemakken en u kunt er eenvoudig intrekken. Alle appartementen zijn voorzien van een natte ruimte en een keuken.

Aantal eenheden:
10 ruime Appartementen

Verhuurbaar vloeroppervlak:
428 m2

Adres:
Brinkpoortstraat 48 t/m 72 (7411 HR, Deventer) & Op de Keizer 64 t/m 72 (7411 TB, Deventer)

Het huis zelf, gevestigd aan Op de Keizer 62-72 (Deventer) is in 1901 gebouwd en heeft toegevoegde elementen van de Jugendstil stijl. Dit betekent dat het pand versierd is met kleurrijke motieven. Toen het pand werd gebouwd was deze stijl erg in de mode en daarom werd het overgenomen. De heer H. Bloemendaal was de opdrachtgever en de heer F. ten Zijthoff was de architect. Bovenaan op het pand staan de initialen van H.B. Junior.

In de loop der tijd veranderde echter de mode en de pui van de panden veranderden mee. Op dit pand zitten 17 tegeltableaus boven de ramen. Op deze tableau schilderden de kunstenaars bloemen, twijgen en ranken. De zogenaamde Florale Jugendstil. Iedere verdieping heeft haar eigen klassieke Jugendstil bloem. Deze zijn vandaag de dag nog steeds zichtbaar!

In 2003 werd besloten het mooie maar verouderde pand te behouden en volledig te restaureren en te renoveren. De statige gevel van het herenhuis is weer prachtig hersteld, evenals de mooie hoge plafonds met versieringen. Dit alles onder leiding van architectenbureau Smid en Peters. Ook na die tijd is er continue onderhoud gepleegd en zijn de interieurs aangepast naar de laatste trends. Een fantastische locatie om (tijdelijk) te wonen!

Deventer is een dynamische Hanzestad aan de IJssel. Het is een monumentale stad waar een gezellige en bourgondische sfeer hangt. Door de stromende rivier bestaat de omgeving uit een prachtig landschap. In de gemeente Deventer wonen ruim 85.000 mensen en is er een groot aantal grote ondernemingen gevestigd, waardoor het wonen en werken in Deventer zeer aangenaam is. Bovendien zijn er vele faciliteiten voor cultuur, sport en natuur. Zie VVV Deventer, gemeente Deventer.
excl. btw
In den Olifant beschikt over onderstaande luxe faciliteiten:

Hoofdingang
Zijgang
Centrale toegangshal met brievenbussen (gesloten)
Ruimte voor gebruik van wasmachine en droger
Inpandige fietsenstalling (veilig)
Gezamenlijk balkon met BBQ plaats op de bovenste verdieping
Afvalservice (1x per week, legen van gezamenlijke container)


Direct contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden

Meer weten?

Bel of mail

Openingstijden

ma 09.00 - 17.00
di 09.00 - 14.00
wo 09.00 - 14.00
do 09.00 - 14.00
vr 09.00 - 17.00
za 09.00 - 17.00
zo gesloten
Telefonisch bereikbaar
09.00 - 23.00 | 7 dagen in de week
Tel: 055 203 22 57