Wat is het verstandigst als u uw huidige chalet wilt verkopen?

Dan bel je Recradroom!

Wij nemen graag uw huidige chalet in bemiddeling voor de verkoop. Als chalet makelaar zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van chalets.

Eigenlijk hoeft u daar zelf niet veel voor te doen, behalve de chalet beschikbaar stellen voor de verkoop. Samen met RecraDroom zullen we kijken naar een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. RecraDroom zal u volledig ontzorgen en de verdere afwikkelingen voor zijn rekening nemen.

Chalet verkopen

Recradroom zal de promotie van uw chalet op diverse websites plaatsen zoals; Funda, Jaap, Huislijn, Huis Expedia en Marktplaats. Daarnaast zullen wij ons ook richten op diverse social media kanalen zoals; Facebook, Instagram en YouTube. Door te adverteren op diverse websites en social media kanalen verbreden wij onze doelgroepen in de recreatiemarkt. Dit is nou juist de kracht van Recradroom, wat ons absoluut onderscheidt bij onze con-collega’s.

Wij maken afspraken met geïnteresseerden voor een bezichtiging, introduceren de mensen op het vakantiepark en in overleg met u voeren wij de onderhandelingen en stellen wij ook de koopovereenkomst op.

Hoe lang duurt het tot de chalet verkocht is?

Wij kunnen u niet exact zeggen in welke termijn de chalet wordt verkocht. Wat wij u wel kunnen zeggen; Door onze unieke aanpak van het promoten op diverse websites en social media kanalen bereiken wij veel potentiële kopers die op zoek zijn naar een chalet.

Hoe bepalen wij de verkoopprijs van uw chalet?

Om de juiste vraagprijs te bepalen, bekijken we eerst de markt, het park en de chalet. Wij letten uiteraard goed op wat het huidige aanbod is en zullen kijken naar vergelijkbare chalets die recent verkocht zijn. Daarnaast is het van belang dat we kijken naar de leeftijd van de chalet, de omgevingsplannen en niet te vergeten het parkregelement. Dit heeft allemaal invloed op de waarde van de chalet. Door onze jarenlange ervaring als de specialist in deze tak van sport kennen wij de vragen, het aanbod, kennen wij de kopers maar ook alle verkopers.

Plaats uw aanvraag

Chalet verkopen

Plaats nu uw aanvraag en wij nemen vandaag nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 5.