Wie zijn wij

RecraDroom is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring die alle ins en outs beheerst op het gebied van de recreatiemarkt.

Wij bieden een luisterend oor voor onze klanten, zodat wij de klant goed kunnen adviseren en begeleiden met de verkoop van de vakantiewoning, alsmede de aanschaf van een vakantiewoning.

Of het nu gaat om een chalet, mobilhome, bungalow of een vakantiehuis bent u bij ons aan het juiste adres!

Als de specialist in deze tak van sport staan we midden in de recreatiemarkt.

Wij weten de vragen, het aanbod en minstens zo belangrijk; Wij kennen de kopers maar ook alle verkopers.

RecraDroom is de bemiddelingspartij die u bijstaat naar de zoektocht van uw droomwoning en zullen eventueel bemiddelen namens u met de verkopende partijen. Wij nemen graag uw huidige vakantiewoning in bemiddeling om u te ontzorgen met de verkoop van de woning.

Wij zullen ten aller tijden in overleg met onze klanten kijken wat de huidige prijzen op de recreatiemarkt zijn. Wij kijken samen met onze klanten naar een reële verkoopprijs met daarbij een eventuele inboedel.

De verdere afwikkelingen zal Recradroom voor zijn rekening nemen! U bent dus volledig ontzorgt en in goede handen.

Recradroom heeft ons geweldig geholpen met het vinden van onze droomwoning. Wij waren al enige tijd opzoek naar een vakantiewoning die bij ons past. We hadden ook wel wat eisen hoog staan en het vinden van een vakantiewoning ging moeizaam. Totdat we in contact kwamen met de heer Roelof Scheffer van RecraDroom. Bij het eerste contact moment ontvingen wij zelfs om de dag een e-mail met daarin een aanbod wat kon aansluiten aan onze wensen. Wat ontzettend fijn en vertrouwd is dat wij zo vaak konden bellen als we wilden niks was teveel.

Wij hebben met bemiddeling van Roelof Scheffer onze woning kunnen kopen tegen zeer gunstige gereduceerde prijs.

Marie & Willem uit Haarlem

Kom met ons in contact

Bij ons staat uw tevredenheid voorop. Daarom willen wij graag in contact blijven met u voor en na uw aankoop of gebruik van onze diensten.

Wij zijn er trots op om u een uitstekende service te kunnen bieden en willen onze klanten altijd tevreden houden. Daarom nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen als u vragen of opmerkingen heeft. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon of ons contactformulier op de website.

Wij zullen uw feedback serieus nemen en er alles aan doen om uw verwachtingen te overtreffen. Laat ons weten hoe we u beter kunnen helpen!

Contact