Wat is het verstandigst als u uw huidige stacaravan wilt verkopen?

Dan bel je Recradroom!

Wij nemen graag uw huidige stacaravan in bemiddeling voor de verkoop. Wij zijn dé stacaravan makelaar en helpen u graag met het verkopen van uw stacaravan.

Eigenlijk hoeft u daar zelf niet veel voor te doen, behalve de stacaravan beschikbaar stellen voor de verkoop. Samen met RecraDroom zullen we kijken naar een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. RecraDroom zal u volledig ontzorgen en de verdere afwikkelingen voor zijn rekening nemen.

Stacaravan verkopen

Recradroom zal de promotie van uw stacaravan op diverse websites plaatsen zoals; Funda, Jaap, Huislijn, Huis Expedia en Marktplaats. Daarnaast zullen wij ons ook richten op diverse social media kanalen zoals; Facebook, Instagram en YouTube. Door te adverteren op diverse websites en social media kanalen verbreden wij onze doelgroepen in de recreatiemarkt. Dit is nou juist de kracht van Recradroom, wat ons absoluut onderscheidt bij onze con-collega’s.

Wij maken afspraken met geïnteresseerden voor een bezichtiging, introduceren de mensen op het vakantiepark en in overleg met u voeren wij de onderhandelingen en stellen wij ook de koopovereenkomst op.

Hoe lang duurt het tot het verkocht is?

Wij kunnen u niet exact zeggen in welke termijn de stacaravan wordt verkocht. Wat wij u wel kunnen zeggen; Door onze unieke aanpak van het promoten op diverse websites en social media kanalen bereiken wij veel potentiële kopers die op zoek zijn naar een stacaravan.

Hoe bepalen wij de verkoopprijs?

Om de juiste vraagprijs te bepalen, bekijken we eerst de markt, het park en de stacaravan. Wij letten uiteraard goed op wat het huidige aanbod is en zullen kijken naar vergelijkbare stacaravans die recent verkocht zijn. Daarnaast is het van belang dat we kijken hoe oud de stacaravan is, wat de omgevingsplannen zijn en niet vergeten het parkregelement. Dit heeft allemaal invloed op de waarde van de stacaravan. Door onze jarenlange ervaring als de specialist in deze tak van sport kennen wij de vragen, het aanbod, kennen wij de kopers maar ook alle verkopers. Kortom wij nemen het totale verkoopproces van uw stacaravan op ons.

Plaats uw aanvraag

Stacaravan verkopen

Plaats nu uw aanvraag en wij nemen vandaag nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 5.