Wat is het verstandigst als u uw huidige vakantiehuis wilt verkopen?

Dan belt u Recradroom, uw tweedehuismakelaar!

Wij nemen graag uw huidige vakantiehuis in bemiddeling voor de verkoop. Of het nu gaat om een chalet, stacaravan, grote villa of appartement in het buitenland, wij helpen u graag met de verkoop.

Eigenlijk hoeft u daar zelf niet veel voor te doen, behalve de woning beschikbaar stellen voor de verkoop. Samen met RecraDroom zullen we kijken naar een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. RecraDroom zal u volledig ontzorgen en de verdere afwikkelingen voor zijn rekening nemen.

Recradroom is dé tweedehuismakelaar bij uitstek!

Recradroom zal de promotie van uw vakantiehuis op diverse websites plaatsen, zoals Funda, Jaap, Huislijn, Huis Expedia en Marktplaats. Daarnaast zullen wij ons ook richten op diverse social media kanalen, zoals Facebook, Instagram en YouTube. Door te adverteren op diverse websites en social media kanalen, verbreden wij onze doelgroepen in de recreatiemarkt. Dit is nou juist de kracht van Recradroom, wat ons absoluut onderscheidt bij onze con-collega’s.

Wij maken afspraken met geïnteresseerden voor een bezichtiging, introduceren de mensen op het vakantiepark en in overleg met u voeren wij de onderhandelingen en stellen wij ook de koopovereenkomst op.

Hoe lang duurt het tot het verkocht is?

Wij kunnen u niet exact zeggen in welke termijn het vakantiehuis wordt verkocht. Wat wij u wel kunnen zeggen is dat door onze unieke aanpak van het promoten op diverse websites en social media kanalen, wij veel potentiële kopers bereiken die op zoek zijn naar een recreatiewoning.

Hoe bepalen wij de verkoopprijs?

Om de juiste vraagprijs te bepalen, bekijken we eerst de markt, het park en het vakantiehuis. Wij letten uiteraard goed op wat het huidige aanbod is en zullen kijken naar vergelijkbare vakantiehuizen die recent verkocht zijn. Daarnaast is het van belang dat we kijken naar de leeftijd van het vakantiehuis, de omgevingsplannen en het parkreglement. Dit alles heeft invloed op de waarde van het vakantiehuis. Door onze jarenlange ervaring als de specialist in deze tak van sport kennen wij de vragen, het aanbod, kennen wij de kopers maar ook alle verkopers.

Plaats uw aanvraag

Vakantiehuis verkopen

Plaats nu uw aanvraag en wij nemen vandaag nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 5.