Plaats uw aanvraag

Vakantiehuis verkopen

Plaats nu uw aanvraag en wij nemen vandaag nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Wat is het verstandigst als u uw huidige vakantiehuis wilt verkopen?

  Dan bel je Recradroom!

  Wij nemen graag uw huidige vakantiehuis in bemiddeling voor de verkoop. Of het nu gaat om een stacaravan, chalet, een grote villa of een appartement in het buitenland wij helpen u graag met de verkoop.

  Eigenlijk hoeft u daar zelf niet veel voor te doen, behalve de woning beschikbaar stellen voor de verkoop. Samen met RecraDroom zullen we kijken naar een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. RecraDroom zal u volledig ontzorgen en de verdere afwikkelingen voor zijn rekening nemen.

  Vakantiehuis verkopen

  Recradroom zal de promotie, van uw vakantiehuis op diverse websites plaatsen zoals; Funda, Jaap, Huislijn, Huis Expedia en Marktplaats. Daarnaast zullen wij ons ook richten op diverse social media kanalen zoals; Facebook, Instagram en YouTube. Door te adverteren op diverse websites en social media kanalen verbreden wij onze doelgroepen in de recreatiemarkt. Dit is nou juist de kracht van Recradroom, wat ons absoluut onderscheid bij onze con-collega’s.

  Wij maken afspraken met geïnteresseerden voor een bezichtiging, introduceren de mensen op het vakantiepark en in overleg met u voeren wij de onderhandelingen en stellen wij ook de koopovereenkomst op.

  Hoe lang duurt het tot het vakantiehuis verkocht is?

  Wij kunnen u niet exact zeggen in welke termijn de chalet wordt verkocht. Wat wij u wel kunnen zeggen; Door onze unieke aanpak van het promoten op diverse websites en social media kanalen bereiken wij veel potentiële kopers die op zoek zijn naar een chalet.

  Hoe bepalen wij de verkoopprijs van uw vakantiehuis?

  Om de juiste vraagprijs te bepalen, bekijken we eerst de markt, het park en de woning. Wij letten uiteraard goed op wat het huidige aanbod is en zullen kijken naar vergelijkbare vakantiehuizen die recent verkocht zijn. Daarnaast is het van belang dat we kijken hoe oud de woning is, wat de omgevingsplannen zijn en niet vergeten het parkregelement. Dit heeft allemaal invloed op de waarde van de woning. Door onze jarenlange ervaring als de specialist in deze tak van sport kennen wij de vragen, het aanbod, kennen wij de kopers maar ook alle verkopers.